Викладачі кафедри ветеринарної гігієни ім.проф.А.К.Скороходька відвідали Міжнародний практичний семінар «Моя молочна ферма. Крок вперед для молочарства»

30 жовтня 2020, 13:29

29 жовтня 2020 року відбувся Міжнародний практичний семінар «Моя молочна ферма. Крок вперед для молочарства», організований журналом «Agroexpert». Семінар відбувся в рамках виставки ІнтерАгро 2020.

Активну участь у семінарі брали викладачі кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька та студенти ОС «Магістр» першого та другого року навчання за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Доповідачі піднімали питання оптимізації управління у молочному скотарстві, захворювання та їх профілактика у високопродуктивних корів, можливість власного виробництва комбікормів на підприємствах різної потужності, а також висвітили міжнародний та досвід Німеччини щодо поліпшення ланцюгів створення доданої вартості в молочному виробництві. Інформативно проходили дискусії за темами доповідей та обговорення сучасного стану виробництва молочних продуктів в Україні, формування цінової політики на молоко тощо.

Викладачі та студенти нашої кафедри отримали корисні подарунки – практичні посібники, журнали, інформаційні бюлетені з гігієнічних заходів для дійних корів та їх запуску, поводження під час сухостою, профілактики хвороб великої рогатої худоби тощо.
Варто відзначити високий рівень організації та дотримання всіх протиепідемічних заходів під час проведення семінару. Співробітники кафедри та магістри в рамках виставки «ІнтерАГРО 2020» поспілкувалися з представником редакційної колегії журналу «Agroexpert» Віктором Марченком, дізнались про вихід нових практичних посібників журналу та отримали запрошення на наступний семінар.

 

Ольга Миколаївна Якубчак, професор кафедри ветеринарної гігієни ім.проф.А.К.Скороходька


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook