Майбутні землевпорядники дистанційно набули практичні уміння з складання експлікації угідь

28 жовтня 2020 року

28 жовтня 2020 року викладач землевпорядних дисциплін Русіна Неля Григорівна провела відкрите заняття зі студентами 32-З групи технічного відділення спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» з теми «Підготовчі роботи при внутрішньогосподарському землеустрою. Складання експлікації угідь». Захід проходив  в онлайн режимі за допомогою програми Zoom.

На практичному занятті використані різні форми і методи роботи зі студентами: розповідь, бесіда, пояснення, демонстрація, вирішення ситуаційних завдань, робота з плановим матеріалом, тестування.

Актуалізація опорних знань студентів здійснена шляхом проведення вікторини «Що? Де? Як? Чому?». Крім того студенти представили ряд презентації на теми «Що таке площа?» та «Сотка землі – це скільки в метрах?»

Всі здобувачі освіти були залучені до виконання практичних завдань. Результати їх роботи  – оформлена  калька контурів, заповнені відомість контурів і по-контурна відомість та складена експлікація угідь.

Узагальнення та систематизація вивченого матеріалу була проведена тестуванням з використанням інтернет-форми.   

У ході практичної роботи застосовано різноманітні засоби візуалізації та демонстрації корисного і захоплюючого матеріалу, тому студенти охоче долучались до обговорення. Найактивнішими серед них були Дмитро Бойко, Ольга Радчук, Оксана Семенюк, Роман Скаржинець, Софія Смоляк та Катерина Хотюк.

В цілому проведене онлайн заняття викликало зацікавленість у студентства, заклавши фундаментальні знання та уміння  у майбутнє професійної діяльності.

 

Неля Русіна, викладач

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook