Конференція-презентація інтерактивного проекту

21 жовтня 2020 року

21 жовтня 2020 року у ВСП «РК НУБіП України» в рамках тижня економічних дисциплін було проведено бінарне відкрите заняття з дисциплін «Ринкові дослідження» і «Менеджмент». Заняття пройшло у формі конференції-презентації матеріалів інтерактивного проекту «Підприємства нашого краю – лідери на ринку товарів і послуг».

Під час вивчення дисципліни «Ринкові дослідження» здобувачі освіти 31-П групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» підготували огляд ринків продовольчої продукції, використовуючи вторинні джерела інформації, керівником студентських дослідницьких проектів стала викладач Балдич Л. В. Підготовлені студентами презентації були представлені на конференції і викликали цікавість присутніх.

З оглядом ринку зерна виступила Бухвал Наталія, про результати дослідження ринку хліба доповів Баланенко Юрій. Цікавими були висновки щодо ситуації на ринку продукції переробки м’яса, які зробила Остапец Діана. З оглядом ринку риби виступив Нікітін Віктор а огляд ринку алкогольних напоїв зробила Протасюк Наталія.

Здобувачі освіти 21-П та 31-П груп спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали підприємства з метою поглиблення свої знань з дисципліни «Менеджмент», вивчення організаційної структури підприємств, технології виробництва продукції, асортименту, системи управління якістю. За результатами екскурсії на ферму з вирощування равликів «Verba r@VLyk 2020» підготувала виступ Рис Ірина. Ющук Аліна вивчила матеріали екскурсії на підприємство і зробила огляд сайту одного з найбільших виробників фанери в Україні – «ОДЕК» Україна. Сучасне підприємство з виробництва фанери розташоване в с. Оржів Рівненського району Рівненської області. Своє дослідження з електронної торгівлі «Амозон – вчора, сьогодні, завтра» представила до уваги учасників конференції Миронець Дарина. Керівник дослідницьких проектів Матринова І. М., викладач економічних дисциплін, завідувач економічного відділення наголосила, що робота з вивчення діяльності підприємств нашого краю продовжуватиметься.

Людмила Балдич, викладач ринкових досліджень,

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook