На вченій раді факультету ветеринарної медицини відзначили роботу співробітників кафедри ветеринарної гігієни ім.професора А.К.Скороходька

25 жовтня 2020 року

22 жовтня 2020 року на вченій раді факультету ветеринарної медицини відбулося вручення почесних грамот та подяк співробітникам кафедри ветеринарної гігієни ім.професора А.К.Скороходька НУБіП України.
Декан факультету, академік Цвіліховський М.І. зі щирими побажаннями успіхів та наснаги вручив від імені ректора НУБіП України Почесні грамоти за заслуги перед Університетом та з нагоди 100-річчя заснування факультету ветеринарної медицини в.о.завідувача кафедри Кучерук Марії Дмитрівні, професору Шевченко Ларисі Василівні, доцентам Поляковському Василю Михайловичу та Михальській Віті Михайлівні.

  

Подяку за працю та звитягу на благо факультету ветеринарної медицини отримав професор, член-кореспондент НААН Захаренко Микола Олександрович.

Грамоту від Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність отримав доцент Соломон В’ячеслав Віталійович.

Подяку за заслуги перед Університетом та з нагоди 100-річчя заснування факультету ветеринарної медицини отримали асистент Димко Роман Олександрович та завідувач лабораторії Постой Ярослава Анатоліївна.

Щиро вітаємо співробітників кафедри з отриманням цих відзнак та бажаємо подальших успіхів, вагомих напрацювань та здобутків!


В.о. завідувача кафедри                                       М.Д.Кучерук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook