Підвищення кваліфікації на кафедрі автоматики та робото-технічних систем імені академіка І.І.Мартиненка

19 жовтня 2020 року

Протягом останніх кількох років на кафедрі автоматики та робото-технічних систем імені академіка І.І. Мартиненка ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження (далі АРС) вдалось переобладнати практично всі навчальні лабораторії (із їх змістом можна познайомитись на сторінці кафедри). Зазначене стало можливим завдяки науковим проектам, що співробітники кафедри виграли в конкурсах Міністерства освіти і науки України (обладнання після завершених наукових досліджень частково було перебазовано в навчальні лабораторії). Таким чином новітніми технічними засобами були укомплектовані всі лабораторії: робото-технічних комплексів і систем, комп’ютерно-інтегрованих систем, промислової електроніки, мікропроцесорних систем, автоматизації різноманітних об’єктів та інші. Деякі із них сертифіковані фірмами–виробниками. Обладнання забезпечує реалізацію сучасних алгоритмів управління, у тому числі і з використанням глобальної мережі та ІР- технологій (так званий інтернет речей).


     Усе зазначене створює умови не лише для організації навчального процесу для студентів, а й є прекрасною платформою для підвищення кваліфікації. Так педагогічні працівники ряду коледжів і технікумів м. Києва уже виявили бажання підвищити свою кваліфікацію в нашому університеті, вибравши за таку платформу кафедру АРС. Програма, що замовлена коледжами і технікумами, погоджена із кафедрою АРС і розташована за адресою).

Сподіваюсь і переконаний що лабораторна база кафедри, кваліфікація її науково-педагогічних працівників не розчарує бажаючих співпрацювати із нами.

Завідувач кафедри Віталій Лисенко

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook