Цьогоріч факультету ветмедицини вдалося зібрати рекордну кількість коштів, медичних засобів та речей для притулку для тварин «Бест френдс»

17 жовтня 2020 року
     Професія ветеринарного лікаря вимагає не лише величезних професійних знань та навичок, а й любові до своєї справи та турботи тих, кого ми рятуємо від загибелі. Саме з такими думками Студентська організація факультету ветеринарної медицини взялася за організацію події, яка вже стала щорічною традицією для студентів усіх факультетів нашого університету.

     Мова іде про благодійну акцію допомоги притулку для тварин «Бест френдс», яка пройшла впродовж 5-6 жовтня. Візит до притулку 14 жовтня здійснили голова СО Кушпій Дмитро та голова СО ФВМ Сизоненко Анастасія. Як і минулого року, цьогоріч від нашого факультету вдалося зібрати рекордну кількість коштів, медичних засобів та речей першої необхідності для наших пухнастих друзів.

     Від наших студентів на рахунок притулку було перераховано близько 8 тисяч гривень, а опісля на кошти були закуплені необхідні медикаменти. Допомога притулку від студентів ФВМ склала найбільший відсоток по всьому університеті.

     Цей факт змушує відчувати гордість за свідомість та чуйність наших майбутніх спеціалістів. Від імені всієї студентської організації нашого факультету хочемо висловити подяку усім, хто брав участь у допомозі нашим хвостатим улюбленцям та побажати успіхів у подальшому розвитку в обраній професії лікаря ветеринарної медицини, бо, як було сказано великим вченим Іваном Петровичем Павловим: «Медицина лікує людину, а ветеринарія — людство». Тож давайте рятувати людство не лише лікувальною справою, а й добротою та милосердністю один до одного та до братів наших менших!

Ющак Максим,

учасник медіасектору СО ФВМ


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook