Анонс студентської он-лайн конференції

16 жовтня 2020 року

 Час нової smart-генерації, яка легко й вправно користується технологіями та розвиває державу і себе інноваційних інструментів.

«Карантин - це випробування, котре ми налаштовані пройти, ми готуємося до продуктивного навчання. Ми самі «малюємо» своє життя, у більшості випадків. Людина здатна творити дива. Творіть, експерементуйте, читайте, навчайтеся… знання – це ключ до самовдосконалення. Ми адаптуємося до нових реалій і прагнемо, щоб студенти отримали якісну освіту», – розповідає Вероніка Василівна Чекалюк. За допомогою діджитал-інструментів ми прагнемо ділитися досвідом й знаннями у галузі інновацій та технологій, розвивати інтелектуальний потенціал та пристрасть до винахідництва, допомагати у реалізації ідей та проектів, вміти спілкуватися професійною українською мовою.

5 листопада

2020 року 11.00 -14.00

В онлайн форматі відбудеться студентська наукова конференція «Технології кидають виклик традиційній університетській програмі: інноваційна комунікація» в рамках дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням».

Стрімка діджиталізація сучасного світу, поява нових професій і методів навчання — це виклики для традиційної системи освіти. Наші студенти орієнтовані на гнучкість у пристосуванні до реалій сьогодення. Час першокурсникам опанувати нові технології, це перша конференція як освітня платформа сучасного зразка дистанційного навчання — Ukraine Smart School надає можливість студентам технічних дисциплін консолідувати свої доповіді у smart-спільноту.


Тематичні секції віртуальної конференції:
1. Технології вірутальної, доповненої та змішаної реальності.
2. Віртуальна та доповнена реальність в середовищі SolidWorks.
3. Віртуальна, доповнена і змішана реальність в середовищі Autodesk VRED.
4. Використання віртуальної реальності в Unreal Engine.
5. Налаштування середовища віртуальної реальності в Unity.
6. Віртуальна реальність в середовищі SketchUp.
7. Фотореалістичний рендерінг в CAD середовищі.
8. Налаштування доповненої та змішаної реальності.

Реєстрація учасників триває до 1 листопада 2020 р. (прізвище, ім‘я, факультет, курс, група, телефон, e-mail, тема доповіді)

Заявку прохання надсилати:

[email protected]

 

Модератор проекту: Несвідомін Андрій Віорович, к.т.н., ст. викладач кафедри нарисної геометрії, комп'ютерної графіки та дизайну. Ініціатор проекту викладач курсу «Українська мова за професійним спрямуванням» доцент кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніка Василівна Чекалюк вважає, що карантин - це випробування для освітян і гуманітаріям варто об’єднуватися з ІТ фахівцями аби покращити роботу зі студентами. Успішна держава  це освічені громадяни, талановиті студенти, які легко і вправно користуються технологіями й втілюють у життя свої добрі мрії. Для нас важливо заохотити студентів і навчити легко доносити свої думки державною мовою, вправно поєднувати інновації з кращими традиціями технологічної освіти в Україні. Для цього 5 листопада 2020 року ми ініціюємо науково-практичну конференцію для першокурсників в рамках курсу «Українська мова за професійним спрямуванням», - підсумовує доцент кафедри журналістики та мовної комунікації В. В. Чекалюк.

«Ми радо підтримуємо та розвиваємо співпрацю з факультетами, ініціатива Вероніки Василівни залучати першокурсників-новачків, актуальна, бо ми дуже зацікавлені дати можливість студентам виступити перед колегами, презентувати свою тему дослідження, зробити навчання цікавим, дати додаткові знання з електротехніки чи робототехніки, сучасних технологій, тощо... кращих спікерів буде нагороджено сертифікатами про участь у конференції, запрошено до роботи у профільних гуртках», - підсумовує винахідник, фахівець з комп'ютерної графіки та дизайну Андрій Вікторович Несвідомін.

https://youtu.be/PBUSJ_VjKBg

Запрошуємо студентів розкрити власний потенціал в сфері наукових конференцій (вміння публічно виступати) та продемонструвати у власних презентаціях своє бачення безмежних можливостей smart-технологій. Наш проект це нагода продемонструвати своє вміння виступати на конференціях, ці навички ефективно доповнюють університетську програму корисними навичками, які є затребуваними у глобальному інноваційному середовищі, особливо під час он-лайн навчання на період карантину, - розповідають організатори.


З повагою, Оргкомітет студентської он-лайн конференції, ІТ фахівець Назар Гриценко.


Увага:

Подача заявок учасників до 25.10.2020, презентації до 1 листопада 2020 (завантажити на ельорн) для студентів Вероніки Василівни Чекалюк

 

 

Вероніка Чекалюк,
доцент кафедри журналістики та мовної комунікації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook