Олімпійські та людські цінності

8 жовтня 2020 року

Представники Національного олімпійського комітету України завітали до Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України». На чудовому спортивному майданчику зібрались студенти та викладачі закладу, адже на них сьогодні очікувала цікава зустріч із відомими спортсменами: Заслуженим майстром спорту України, дворазовим чемпіоном та призером Паралімпійських ігор та володарем ще багатьох найвищих спортивних та державних нагород Ігорем Косенком, майстром спорту України міжнародного класу, чемпіоном Дефлімпійських ігор Василем Ажнюком та тренером з футболу Андрієм Сікальським. Тема цього модуля – «Олімпійські та людські цінності».

Розпочалась зустріч з представлення почесних гостей Іваном Власиком - заступником директора комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю» Рівненської обласної ради.

З метою проєкту #OlympicLab та змістом модуля «Олімпійські та людські цінності» присутніх ознайомив директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук.

А далі розпочалось невимушене спілкування студентів та гостей щодо основних олімпійських цінностей: дружби, поваги та досконалості та їх місті в спортивній біографії спортсменів.

На прохання студентів та їх викладачів, відомі спортсмени провели з молодими футболістами розминку та міні-футбольний матч, в якому, звичайно ж, перемогла дружба. Активному спілкуванню студентів та гостей допомагала провідний фахівець по роботі зі спортсменами з вадами слуху Ольга Крот. І традиційно, все завершилось спільним фото на згадку та врученням брендованих сувенірів НОК всім учасникам заходу.

Олег Рафальський, керівник фізичного виховання  


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook