У єднанні з природою

11 жовтня 2020, 9:43

В п’ятницю, 9 жовтня 2020 р. студенти 1 курсу 10 англомовної групи разом із куратором, асистентом кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Валерією Юстинюк, побували на екскурсії в Ботанічному саду Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку провів кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник, завідувач лабораторії інтродукції та селекції деревних рослин Ботанічного саду НУБіП України Станіслав Ігорович Слюсар.
Прогулянка ботанічним садом - ідеальний спосіб не тільки відпочити, а й отримати заряд бадьорості та натхнення. Особливо актуально це в період пандемії, коли всі відчувають на собі дію стрес-факторів. Ковток свіжого повітря та позитивні емоції - рецепт здоров’я від 10 групи.

Різноманіттям рослин, ландшафтним дизайном та оригінальним оздобленням саду були особливо вражені наші іноземні студенти з Палестини та Індії.

Студенти та куратор 10 групи 1 курсу надзвичайно вдячні керівництву університету за можливість відвідування Ботанічного саду, окрему подяку за організацію та проведення чудової екскурсії висловлюємо Станіславу Ігоровичу Слюсарю. Обіцяємо незабаром повернутися.

 

Валерія Юстинюк,
кандидат ветеринарних наук,
асистент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook