Запрошуємо до участі у Всеукраїнському науково-методичному онлайн-семінарі «Філософські виміри феномену здоров'я: фізичне, духовне, соціальне» (в рамках Всеукраїнських Сковородинських навчань «Пізнай себе»)

19 листопада 2020 року

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

Гуманітарно-педагогічний факультет
Кафедра філософії

Всеукраїнський науково-методичний онлайн-семінар
«Філософські виміри феномену здоров`я: фізичне, духовне, соціальне» в рамках
Всеукраїнських Сковородинських навчань «Пізнай себе»

м. Київ, 19 листопада 2020 р.


   Мета семінару полягає у висвітленні історичних, соціально-культурних, суспільно-політичних та національних особливостей розвитку людини та суспільства.

   Місце проведення: Гуманітарно-педагогічний факультет, навч. корпус № 3, вул. Героїв Оборони, 15, м. Київ, Україна, 03041.

  До участі в семінарі запрошуємо: учнів, студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти та всіх зацікавлених.

  Наукові статті – (від 8 до 12 сторінок) будуть надруковані у Науковому журналі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Гуманітарні студії: педагогіка, психологія, філософія». відоцтво про державну реєстрацію: (Фахова реєстрація у МОН України) Серія КВ № 17091-5861P від 28.09.2010 р. Журнал видається з метою сприяння розвитку наукових досліджень у сфері педагогіки, психології та філософії. Зареєстрований у таких міжнародних інформаційних та наукометричних базах: eLIBRARY.ru, Ulrichsweb, Google Scholar, AGRIS, MIAR, BASE.  Має імпакт-фактор.

Вимоги до оформлення статей на сайті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України:  http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Pedagogica

   Робочі мови: українська, англійська.

 

   Інформаційний лист

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook