Дві лекції з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» оn-line

9 жовтня 2020 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

 08 жовтня 2020 року були проведені дві лекції з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» on-line на платформі Zoom: 1) на першій парі студентам 8 групи (за спеціалізацією 211 «Ветеринарна медицина») англійською мовою та 2) на другій парі – студентам 11 групи ІІ курсу факультету ветеринарної медицини (спеціалізація 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»).
Лекція для студентів 8 групи висвітлювала фізико-хімію дисперсних систем і поверхневих явищ. На занятті були надані докази того, що знання основ колоїдної хімії є важливою запорукою розуміння процесів життєдіяльності організмів. Під час лекції студенти відповідали на питання, а також задавали власні для уточнення окремих елементів навчального матеріалу.



Тематика лекційного матеріалу для студентів 11 групи ІІ курсу факультету ветеринарної медицини стосувалася вивчення основ колоїдної хімії та фізико-хімічних методів біохімічних досліджень. (фото 05-08)



Студенти мали можливість закріпити пройдений лекційний матеріал, даючи відповіді на відкриті питання та тестові завдання, в ЕНК БТ ОФКХ (Ч.1) на наступному після лекції практичному занятті, відвідуваність яких цього тижня покращилася у порівнянні з минулим.

 

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Лілія Калачнюк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook