НА ФАКУЛЬТЕТІ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОТЕХНІКИ СТВОРЕНО СУЧАСНУ ЛАБОРАТОРІЮ WEB-ТЕХНОЛОГІЙ ТА WEB-ДИЗАЙНУ!!!

6 жовтня 2020 року

ТитулкаАдміністрацією інституту та науково-педагогічними працівниками навчального закладу постійно приділяється значна увага щодо покращення матеріально-технічної бази лабораторій факультетів та інституту в цілому.


В 2019 році за підтримки та сприяння директора інституту проф. Мирона ЖИБАКА зусиллями професорсько-викладацького складу факультету енергетики та електротехніки ліцензовано нову спеціальність 122 «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, яка на сьогоднішній день користується попитом в сфері ІТ-технологій, програмування, адміністрування баз даних, комп’ютерного дизайну, створенням сайтів, керування контентом тощо (наказ МОН України №975-л від 30.10.2019р.).    

IMG 8761IMG 8762

В ході створення даної лабораторії значну увагу приділено ремонтним роботам для внутрішнього дизайну та інтер’єру, розробці електроживлення робочих місць, комунікацій мережі Інтернет, наповненню мультимедійними пристроями, новими комп’ютерами з виходом в систему Інтернет, програмному забезпеченню тощо.

20201006 121830

Лабораторія web-технологій та web-дизайну, яка введена в експлуатацію наказом директора інституту №28 від 19.08.2020р. дозволить проводити навчальні заняття для здобувачів вищої освіти в межах освітньої програми підготовки фахівців зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». При вивченні спеціальних фахових дисциплін: «Компютерні мережі та адміністрування», «Організація баз даних», «WEB-технології та WEB-дизайн», «Крос-платформне програмування», «Технології комп’ютерного проектування» здобувачі мають можливість використовувати програмні продукти Workbench, системи керування контентом Joomla та Wordpress, а також мови програмування Visual С++, Python, PHP тощо.  

IMG 8763IMG 8778

Адміністрація факультету щиро вдячна директору інституту, адміністративно-господарській службі та викладачам факультету за допомогу і сприяння у створенні сучасної лабораторії для ефективного навчання та професійного розвитку молоді нашого інституту!

Деканат факультету енергетики та електротехніки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook