Відкриваємо НУБіП туристичний!

7 жовтня 2020 року
     7 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада щодо організації екскурсій територією та цікавими, унікальними об’єктами Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     У проекті – шість маршрутів та локацій: ботанічний сад та музей мисливства, лабораторія бджільництва і конярства, музей анатомії, оглядова екскурсія територією університету, що включає архітектуру, студентський сквер, алею слави, Боярська лісова дослідна станція, де ростуть вікові сосни, функціонує лабораторія біотехнологій, і остання – контактний зоопарк.

     Визначено, що від ректорату загальне керівництво і організація діяльності проекту покладається на проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, директора ННЦ виховної роботи та розвитку Геннадія Ржевського. Від ННІ неперервної освіти і туризму проектом опікуватимуться директор Олена Ковальова, професор Марія Кулаєць та завідувач кафедри туризму Дарія Басюк.

     Заплановано при кафедрі туризму створити госпрозрахунковий підрозділ «Екскурсії НУБіП» і для нього вже розробляється відповідне положення. Він матиме власний рахунок, вестиметься облік надходжень і витрат. Під кожен маршрут буде розроблений кошторис. Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну доручено прорахувати різні варіанти екскурсій – зі супроводженням та без, для різних вікових та соціальних груп. Декану гуманітарно-педагогічного факультету доручено розробити супроводження екскурсій іноземною мовою. Реклама та маркетингова кампанія – за кафедрою журналістики та прес-службою університету.

     Отже, рішення прийнято, туристичному НУБіП України бути! Чекайте на опис маршрутів, вартість та запрошуйте на екскурсії своїх друзів та знайомих!

 

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook