Ректорат: абсолютна зібраність і дотримання усіх вимог карантину

5 жовтня 2020 року
     5 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

     У зв’язку зі збільшенням захворюваності на COVID-19 в країні та столиці минулого тижня був виданий наказ ректора щодо посилення протиепідеміологічних заходів. Серед іншого ним рекомендовано зменшити присутність на робочих місцях працівників та перевести їх на роботу в дистанційному режимі, збільшити частоту прибирань та дезінфекцій у навчальних корпусах та кампусі тощо.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про успішне завершення підготовчих курсів 37 іноземними громадянами та продовження роботи щодо участі науковців університету в міжнародних дослідницьких проектах.

 

     Директор студмістечка Сергій Стецюк наголосив на щоденному постійному моніторингу стану здоров’я мешканців гуртожитків і оперативному реагуванні при підозрі захворювання на гострі респіраторні інфекції. Продовжується заміна зношених меблів на нові та м’якого інвентарю.

     Завідувач оздоровчим центром Вячеслав Крупка доповів про проведення чергового етапу тестування на антитіла співробітників університету.
     Начальник навчального відділу Віктор Шевчук проінформував про контроль за дистанційним навчанням старших курсів, організацію практичних занять для студентів факультетів ветеринарної медицини та агробіологічного.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на ревізії покрівель, водостічних систем, завершенні ремонтних робіт в аудиторії 7 навчального корпусу №5, облаштуванні вентиляційних систем в студентському коворкінг-центрі, навчальних корпусах №2 та 12. Змінюється графік проведення дезінфекційної обробки корпусів: відтепер щоденно повністю оброблятимуться три навчальних корпуси.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на вступній кампанії: сьогодні останній день зарахування магістрів, які перескладали ЄВІ. Міністерством освіти і науки фактично оголошено конкурс наукових проектів на наступний рік. У навчально-дослідних господарствах триває посівна кампанія та збирання соняшника.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Усі викладачі, співробітники, студенти і аспірант без винятку повинні бути зібраними і дотримуватися усіх вимог і обмежень карантину. Валерію Іщенку та Вадиму Ткачуку – внести пропозиції з освоєння коштів до кінця бюджетного року. Вадиму Ткачуку та Віктору Шевчуку – за потреби організувати технічну допомогу викладачам у проведенні онлайн-занять та дистанційному навчанні. Віктору Шевчуку – постійно контролювати навчальний процес старшокурсників, які на разі навчаються віддалено. Валерію Іщенку та Сергію Стецюку – продовжити забезпечення гуртожитків меблями, розробити проект ремонтів у гуртожитках на 2021 рік. Валерію Іщенку – провести ревізію та надати необхідні миючи, антисептичні та дезінфікуючі засоби в навчальні корпуси та кампус. Вадиму Ткачуку – надати матеріальну допомогу захворівшим на коронавірусну хворобу. Ігорю Ібатулліну – контролювати посівну кампанію в навчально-дослідних господарствах, провадити в них навчальні практики для профільних факультетів, організувати участь в круглому столі щодо проблем Боярської лісової дослідної станції. Директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадію Ржевському – забезпечити проведення екскурсій ботанічним садом університету для першокурсників.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook