Екскурсія на ферму «Verba r@VLyk 2020»

28 вересня 2020 року

25 вересня 2020 року студенти 21-П та 31-П груп спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали равликову ферму в Дубенському районі, с. Верба. Екскурсія була організована кураторами груп О.М. Лисяк, Ю.О. Коняхіним, в рамках вивчення фахових дисциплін «Комерційне товарознавство», «Інфраструктура товарного ринку» (викладач І.М. Мартинова, завідувач економічного відділення), «Ринкові дослідження», «Комерційна діяльність» (викладач Л.В. Балдич)

Екскурсію для здобувачів освіти проводила Юлія Хоміцька – співвласниця ферми. Вона розповіла про вирощування, зберігання, процес здійснення перевірки якості та перспективи розвитку ферми. Пані Юлія наголосила на харчову цінність продуктів з равликів, їх поживність для організму людини та високий попит в країнах Європи на екзотичну продукцію.

Під час відвідування теплиці, в якій відбувається нарощування маси молодняка, співвласниця розповіла про контроль температури в процесі репродукції равликів.

Відвідавши равликову ферму, здобувачі освіти отримали чудові враження та нові знання, дізналися в які регіони держави та країни постачають екзотичний товар, ознайомилися з процесом спарювання і відкладання ікри та цехом переробки продукції. Отримані знання неодмінно знадобляться здобувачам освіти під час вивчення дисциплін професійного спрямування.

 

Наталія Протасюк, староста 31-П групи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook