СПІВРОБІТНИКИ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М.Ф. ГУЛОГО ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНГРЕСІ З ЛАБОРАТОРНОЇ МЕДИЦИНИ

24 вересня 2020, 12:30

Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, доктор ветеринарних наук, професор Віктор Томчук та доценти Валерій Цвіліховський і Сергій Сілонов відвідали Міжнародний конгрес з лабораторної медицини, який проходить 23-25 вересня 2020 року в ВЦ АССО International, м. Київ, пр-т Перемоги, 40-Б.


Міжнародний конгрес з лабораторної медицини в Україні проводиться вперше. Це унікальний інтегрований проект, який поєднує актуальну науково-практичну програму та спеціалізовану експозицію комплексних рішень для медичних та ветеринарних лабораторій.
 

В рамках експозиційної компанії-учасники на своїх стендах представили новинки лабораторного обладнання, контрольно-вимірювальні прилади, комплексні рішення, необхідні для оснащення медичних та ветеринарних лабораторій, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструментарій та витратні матеріали, реагенти, індикатори, тест-системи і реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг та багато іншого.

Такий захід дає можливість почути про новинки, побачити їх на власні очі, протестувати та ознайомитися з особливостями їх практичного застосування, побудувати довгострокові ділові відносини між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання і спеціалістами в галузі лабораторних досліджень, підвищити кваліфікацію, обмінятися досвідом з міжнародними колегами.

Співробітниками кафедри ознайомилися з виданнями «Лабораторна діагностика», які публікуються в Україні і Європі, було проведено аналіз представленого на ринку України обладнання, оцінено окремі новинки приладів та їх функціональні можливості, обговорено питання співпраці університету з постачальниками лабораторного, ветеринарного устаткування.


Завідувач кафедри Віктор Томчук

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook