ВІДБУЛАСЬ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ КАНДИДАТА ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК, ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ФАРМАКОЛОГІЇ, ПАРАЗИТОЛОГІЇ І ТРОПІЧНОЇ ВЕТЕРИНАРІЇ ГАЛАТ МАРИНИ ВЛАДИСЛАВІВНИ

24 вересня 2020 року

23 вересня відбулась відкрита лекція кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Галат Марини Владиславівни на тему «Wingless insects» («Безкрилі комахи») для студентів англомовної групи четвертого курсу навчання ОС «Магістр». Лекція розпочалась вчасно, у відповідності до розкладу занять у он-лайн форматі, на базі платформи Cisco Webex Meetings.
За час практичного навчання з 25 серпня студенти цієї групи мали нагоду опанувати методи дослідження різноманітних комах і ознайомитись з мікро- і макропрепаратами музею кафедри. У ході лекції доцент Галат М.В. закцентувала увагу на особливостях класифікації безкрилих комах, що мають найбільше значення у ветеринарній медицині, їх життєвому циклі, особливостях діагностики і лікуванні хвороб, спричинених паразитуванням комах. Лекція була проведена англійською мовою з використанням відео- і фотоматеріалів за темою.


Студенти уважно слухали і схвально відреагували на проведену доцентом Галат М.В. лекцію.

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики
Н.І. Бойко


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook