МИ АКТИВНІ !!!

24 вересня 2020, 17:14

   Останні теплі дні золотої осені НУБіП України у «відкритій аудиторії». Святкова пара з «Української мови за професійним спрямуванням» 

   Студентів першокурсників факультету конструювання та дизайну люб’язно запросили провести пари на свіжому повітрі у казковому лісі нашого університету, у навчально-виробничій лабораторії.
   Цього дня на першокурсників доцент кафедри журналістики та мовної комунікації підготувала урочисту вступну лекцію, майстер-клас і захоплюючу наукову подорож під назвою "Українська мова за професійним спрямуванням - ключ до успіху". Ця святкова лекція присвячена мальовничій, експресивній та незрівнянній темі самореалізації майбутнього фахівця. Останнім часом зріс інтерес до української мови як державної офісної мови кожного громадянина, досвідчені фахівці удосконалюють мову на курсах і практикують на конференціях. На сьогодні мало володіти лише тими знаннями, що дала школа, варто розвиватися, йти в ногу з часом. Молодий спеціаліст із вузівською освітою сьогодні повинен добре знати українську мову і використовувати її при виконанні службових обов`язків. Глибокі знання професійної мови допоможуть краще оволодіти фахом, підвищити ефективність праці, зміцнити ділові стосунки партнерів, адже мова визначає культуру і компетентність фахівця, - зазначає Чекалюк Вероніка Василівна.
   Студентів особисто привітав очільник кафедри конярства і бджільництва, професор Микола Гаврилович Повозніков, провів захопливу екскурсію, познайомив із лабораторією. 
   Надзвичайно емоційною була зустріч із досвідченим науковцем-пасічником, доцентом кафедри конярства і бджільництва Миколою Володимировичем Войналовичем.
 
   
    Колектив кафедри дружній і професійний: тут панує злагоджена робота,  вважають, що успішним може називатися лише той, хто пройшов безліч випробувань на своєму шляху, ретельно та старанно працював, набрався багатого досвіду і врешті-решт може похвалитися вагомими здобутками в тій чи іншій сфері діяльності, зокрема у своїй професіі. Як сказав Авраам Лінкольн: «Не можна здаватися не тільки після одної поразки, але і після ста поразок», людина сама творець свого щастя. У всіх нас повинно бути бажання домогтися чогось у житт; все своє подальше життя потрібно впевнено йти до своєї мети і стати по-справжньому успішною людиною! Живіть щасливо вже сьогодні: радійте життю і маленьким успіхам щодня. Те, що нічого поганого не сталося - це вже привід для радості. УСПІХІВ НАМ УСІМ! Процвітання вашому навчальному закладу! Я всім раджу пройтись стежками НУБіП України, а потім і навчатися тут!
 
Автор: Інна Головацька
Гурток «Юний журналіст»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook