Разом із посвятою студентською – посвята у історію, природу та цікавинки НУБіП

23 вересня 2020 року
     21 вересня паралельно із проведенням посвят студентів-першокурсників на факультетах і у навчально-наукових інститутах викладачами кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету були організовані спеціальні екскурсії, що мали на меті ознайомлення нових студентів нашого вишу із його минулим, сьогоденням та можливостями, що відкриває для усіх НУБіП України. 

     Цього року традиційна для університету екскурсія стежками мальовничого Голосієва була організована за новими правилами: на різних локаціях біля корпусів та Ботанічного саду чергували знавці історії НУБіП та їх помічники із лав студентів гуманітарно-педагогічного факультету. Завдання полягало у тому, щоб розповісти не тільки загальні факти? але й зосередити увагу першокурсників на конкретних особливостях корпусів, відповідних споруд та прикрас на території університету.

  

     Розповіді про минуле НУБіП додавалися корисною інформацією про розташування бібліотек, їдалень, спортивних майданчиків, зон відпочинку та розваг для студентів. Також окремо для бажаючих був проведений квест «Пізнай країну НУБіП» завдання якого полягали у винайденні зашифрованих у питаннях загадок, пов’язаних із постатями видатних вчених, що викладали у нашому виші або ж – з маловідомими фактами про побудову тих чи інших споруд чи із міфами та легендами таємничого та мальовничого Голосіївського лісу.  

     Екскурсії відвідали представники різних факультетів та спеціальностей гуманітарно-педагогічного (спеціальності «Міжнародні відносини» і «Журналістика»), аграрного менеджменту (спеціальність «Маркетинг»), економічного (спеціальність «Менеджмент»), агробіологічного (спеціальність «Агрономія»), землевпорядкування.

     Новий досвід репрезентації наукового, навчального, історичного та природнього надбання НУБіП України є вкрай корисним – він дозволяє подивитися на виш одразу із різних боків, помітити усі наявні переваги та обрати для себе те, що є найбільш важливим та корисним. Відтак, нова форма проведення екскурсій та квестів при посвяті студентів-першокурсників має усі підстави стати ще одною доброю традицією початку навчального року в університеті.

Олександр Севастьянов,
доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook