Продовжуємо вивчати екотрофологію онлайн!

23 вересня 2020 року

22.09.2020 Таран Т.В. провела лекцію з Екотрофології "Система контролю безпечності та якості харчових продуктів тваринного походження у т.ч. органічних в Україні" онлайн в ZOOM https://zoom.us/j/91026659903?pwd=RWVPU2lEajRXNHJSQWltcW0vWjZSQT09
Идентификатор конференции: 910 2665 9903
Код доступа: 7Rm76P

Студенти ознайомилися з законодавством України, європейським і міжнародним у сфері безпечності і якості харчових продуктів. Розглянуто також такі питання: система державного контролю у сфері безпечності харчових продуктів та органічного виробництва; пріоритети Держпродспоживслужби у сфері безпечності харчових продуктів та кормів; сучасний стан та перспективи застосування вимог міжнародних стандартів щодо сільськогосподарської та харчової продукції тваринного походження.

Із 20 студенті були присутніми 16. Тема лекції зацікавила слухачів. Було проведення коротке обговорення її основних положень.

 

Доцент кафедри Тетяна Таран

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook