Посвята в першокурсники на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК – яскравий початок навчального року

22 вересня 2020 року
     Одна з перших подій у житті кожного студента – урочиста посвята. Вона згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх із початком цікавого студентського життя, допомагає влитись у факультетський колектив.

     Незвично цьогоріч відбувалася посвята в першокурсники в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, адже свої корективи зробив карантин, завдяки якому МОН України переніс вступну кампанію і відповідно посвята відбулася із запізненням на 20 днів. Через неможливість великого скупчення людей керівництвом університету було прийнято рішення провести посвяту і скласти присягу студента НУБіП України на свіжому повітрі біля корпусів факультетів.

     З самого ранку новоспечені студенти першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК почали збиратися біля корпусу 12 чи то самі, чи зі своїми рідними та знайомими. Погода була сприятливою для такого урочистого заходу, а ще всім нам допомагала Матінка Божа, адже свято першокурсників проходило в день Різдва Пресвятої Богородиці Діви Марії, яка всіх нас благословила миром, щастям і добробутом.

     Зі словами вдячності вступу на факультет почалася урочистість від декана факультету, доктора технічних наук, професора Лариси Вацлавівни Баль-Прилипко. Багато було сказано другою мамою – і як себе вести в гуртожитку, в університеті, зазначивши, що належати до студентського колективу НУБіП України – одного з найавторитетніших вишів України – велика честь і відповідальність! «Наш університет є генератором ідей та винаходів, передовим освітнім та науковим центром, могутнім інтелектуальним осередком. Тут ви отримаєте підтримку й розуміння викладачів, знайдете нових друзів, проявите свої таланти і ділові риси, а найголовніше те, що ви вступили на факультет сімейного типу», - такі слова ще більше підбадьорували студентів.

    Потім була зачитана клятва студентів на чолі з найкращими випускниками середніх шкіл Бабій Катериною, Паламарчуком Ігорем та Журенком Денисом.

 

     Всі 95 студентів познайомилися зі своїми кураторами і після закінчення офіційної частини пройшлися стежками університету та відвідали військову кафедри університету.

 

     Вся велика родина факультету харчових технологій вітає своїх першокурсників і бажає їм натхнення та вагомих здобутків у навчанні. Ми віримо, що роки навчання в НУБіП України дадуть поштовх до успіху й досягнення життєвих цілей кожного студента!

Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook