Знайомимося із можливостями судово-ветеринарної експертизи, як нового виду судових експертиз

21 вересня 2020 року

У Державній установі «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» 17 вересня відбувся вебінар «Сучасна судово-ветеринарна експертиза тварин, постраждалих від жорстокого поводження». Викладачі кафедри ветеринарної гігієни ім.професора А.К.Скороходька змогли долучитися до даного заходу прямо із робочих місць.

Захід мав на меті наголосити на важливості для сучасного суспільства судово-ветеринарної експертизи тварин, постраждалих від жорстокого поводження та висвітлити можливості даної сфери діяльності лікарів ветеринарної медицини.

Модератор заходу Яценко Іван Володимирович, доктор ветеринарних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, бакалавр права, завідувач Бюро судово-ветеринарних досліджень, завідувач кафедри ветеринарно–санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини Харківської державної зооветеринарної академії, провідний науковий співробітник лабораторії криміналістичних досліджень, Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. засл. проф.М.С.Бокаріуса Міністерства юстиції України наголосив на правових і практичних аспектах судово-ветеринарної експертизи тварин, а саме:
1. Можливості судово-ветеринарної експертизи, як нового виду судових експертиз.
2. Важливості для сучасного суспільства здобутків судово-ветеринарної експертизи тварин, постраждалих від жорстокого поводження.
3. Прогнозі щодо удосконалення структури статті 299 Кримінального кодексу України та статті 89 Кодексу України про адміністративні правопорушення в аспекті новітніх юридичних і ветеринарних досліджень.

 

Марія Галабурда, доцент кафедри
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook