РЕАЛІЇ ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОЇ ЛЕКЦІЇ В УМОВАХ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

19 вересня 2020 року

17 вересня 2020 року о 14:00 в ауд. 412 (блок Д) відбулась відкрита лекція кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Немової Тетяни Володимирівни з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин» для студентів 3 курсу ОС «Магістр» на тему: «Дослідження серцево-судинної системи».

Лекція була проведена з дотриманням соціальної дистанції та забезпеченням умов безпечного проведення занять під час карантинних обмежень.


На лекції були присутні викладачі кафедри терапії і клінічної діагностики, доценти: О.М. Якимчук, Н.І. Бойко, С.І. Голопура, старші викладачі Т.А. Палюх, М.О. Маринюк., старший лаборант С.І. Омельчун, студенти 3 курсу 1, 2 груп, які навчаються за освітньою програмою «Ветеринарна медицина» (курсанти), та студенти випускних курсів, які виявили бажання бути присутніми на відкритій лекції.

Під час відкритої лекції студенти мали змогу познайомитись із хворобами серцево-судинної системи, які реєструються у тварин, сучасними підходами до дослідження серця у тварин, оволодіти методичними знаннями використання основних методів досліджень серцево-судинної системи, визначення тонів серця, причин появи та диференціації шумів у серці, а також прослухати різні клінічні випадки змін тонів і шумів у серці тварин за патології серцево-судинної системи.
Присутні студенти були активними слухачами лекції, задавали питання та вступали у дискусію.
У проведеному анонімному анкетуванні студенти та викладачі відмітили високий науковий рівень володіння матеріалом лектором за даною тематикою, актуальність та сучасність змісту лекції, різноманітність методів та прийомів подання матеріалу, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії.

Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики Віталій Костенко

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook