Співпраця з ГС Органічна Україна продовжується!

19 вересня 2020 року

Відбулася робоча зустріч президента ГС Органічна Україна Олени Березовської та голови науково-дорадчої ради спілки, в.о.завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Марії Кучерук.
Було підведено підсумки наукової та консультаційної роботи, учасники обговорили результати проведеної на весні Мжнародної науково-практичної конференції «Наукові дослідження для органічного бізнесу. Тваринництво заради ґрунту», (4 квітня 2020) в рамках IV Міжнародного Конгресу Органічна Україна 2020.

Головне завдання конгресу – покращити ефективність роботи кожного органічного оператора, показати переваги та розкрити ризики для тих, хто вирішує про перехід на органічне виробництво та відповісти на всі питання кожного зацікавленого органічними продуктами.

За результатами проведеної конференції всі учасники отримали сертифікати,  а важливі і актуальні питання органічного виробництва увійшли у збірник матеріалів конференції.
Під час зустрічі було заплановано на 25 листопада 2020 року з'їзд учасників спілки - сертифікованих органічних виробників.
Олена Березовська та Марія Кучерук обговорили ряд майбутніх шляхів співпраці. Піднімались також питання організації майбутнього конгресу Органічна Україна.
Кучерук Марія повідомила Олену Березовську щодо значного зацікавлення студентів факультету ветеринарної медицини темою органічного тваринництва. Наразі створюється науковий гурток з цього напрямку. Марія Дмитрівна узяла на себе розробку робочої програми для вибіркової дисципліни під назвою "Органічне тваринництво".

Олена Михайлівна зазначила, що актуальним було б і створення курсів підвищення кваліфікації для фермерів і викладачів інших вузів з цього питання.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook