15 вересня відбулось засідання кафедри

17 вересня 2020, 16:06

15 серпня 2020 року відбулось засідання кафедри на якому було важливі питання роботи кафедри, розглянуто і затверджено індивідуальні плани роботи науково-педагогічних працівників і плану засідань кафедри на 2020-2021 н.р.

В.о. завідувача кафедри Кучерук Марія Дмитрівна зазначила про необхідність проведення профорієнтаційної роботи в умовах адаптивного карантину з використанням дистанційних засобів (організація зустрічей з майбутніми абітурієнтами в ZOOM, CISCO WEBEX); про особливості дистанційного навчання та формування бази відео-лекцій та провела майстер клас з їх формування; про формування бази особових справ викладачів (ЄДЕБО).

Також було затверджено положення про кафедру, призначено завідувачів лабораторій, які сформують положення по навчально-науковій лабораторії гігієни харчових продуктів та навчально-науковій лабораторії ветеринарної гігієни.

У різному було розглянуто і рекомендовано до розгляду на науково-методичній раді та вченій раді факультету ветеринарної медицини методичні вказівки та звітні матеріали з навчальної практики студентів факультету ветеринарної медицини з дисципліни "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва" (Укладачі – професори Якубчак О.М., Ткачук С.А., доценти Таран Т.В., Галабурда М.А., асистент Юстинюк В.Є. Рецензенти: доценти Кос’янчук Н.І., Мельник В.В.) та конспекту лекцій з дисципліни «Екологія у ветеринарній медицині» (Доц. Кос’янчук Н.І.).

 

Тетяна Таран, секретар кафедри
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook