Завершальний етап Хакатону

10 вересня 2020 року

Вже чотири роки підряд у світі Global Game Jam проходить у 860 містах 113 країн, де 47 000 розробників за вихідні створють понад 9000 ігор. Свій внесок у здобуття цього рекорду зробили 538 українських розробників. Зібравшись на 6 локаціях вони створили 118 ігор. У 2020 році перевершило кількістю проектів м. Рівне. 22 гри було написано за три дні роботи.

Global Game Jam – це соціальний захід, спрямований на знайомство ентузіастів та професіоналів ігробудівництва, роботу в команді, презентацію створених за вихідні проектів. Тому на Міжнарожному рівні усі проекти джему презентуються рівним чином, тут немає конкурсу чи рейтингу. Але організатори Global Game Jam Ukraine, проводять конкурс проектів джему по країні, щоб визначити розробки, які найбільш перспективні для перетворення у повноцінну гру.

Наш навчальний заклад долучився до проведення хакатону в рамках тиждня дисциплін, для того щоб визначити карщих студентів, що будуть представляти коледж на світовому турнірі. 

10.09 Пройшов завершальний етап Хакатону. В ньому взяли участь всі групи відділення програмування. Кожна команда відповідально віднеслася до поставленої теми проекту і презентувала ідею гри. у складі журю були  представник коледжівської ради роботодавців Остаповець Петро, ведучий програміст Zagrava Games Studio, заввіділення програмування Якимчук Ірина Олександрівна, голова циклової комісії Куделя Оксана Олексіївна та викладач Черняк Тетяна Григорівна. Ознайомившись з кожним проектом гри дійшли висновку, що найкращими є студенти 42-ІП групи, які показали достойний рівень роботи. Команді було врученно диплом та невеликі сувеніри. Вітаємо учасників! Гарна спроба застосувати фахові компетентності. Сподіваємося, що така участь відділення програмування стане в нагоді всім, хто хоче бути розробником ігор! Бажаємо успіхів!

Тетяна Черняк, викладач

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook