Перші миті зустрічей першокурсників у статусі студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

13 вересня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Перші миті зустрічей першокурсників у статусі студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

 

12 вересня на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології згідно графіку відбулася традиційна «Школа першокурсника». Дотримуючись рекомендацій Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров'я зустріч пройшла в режимі онлайн. На он-лайн зустрічі були зареєстровані 156 учасників.

Знайомство розпочалась з вітального звернення ректора Станіслава Ніколаєнка до першокурсників. Ректор закцентував увагу на головних напрямках діяльності структурних підрозділів, про переваги обрання саме нашого вишу для здобуття освіти, наголосив на потужності науково-педагогічного колективу університету, зосередив свою доповідь на унікальних практичних можливостях, якими користуються  студенти в наших лабораторіях, згадав видатних і заслужених наших випускників та побажав успіху у здобутті нових знань.

 

 

Заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко розповіла студентам про структуру та особливості освітнього процесу в університеті, звернула увагу на графіку освітнього процесу, систему оцінювання,  розкладі занять.

 

 

Про напрямки діяльності профспілкової організації студентів та аспірантів університету проінформував Олексій Мельник.

Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський розкрив особливості виховного процесу в університеті, наголосив на  унікальних можливостях реалізувати себе в університетських проектах: «Інтелектуальні дебати», «Школа лідерства НУБіП України», «Студентська аграрна республіка». Він також зазначив, що з часом можливо штучний інтелект і замінить нас людей, проте морально-етичні засади повинні бути спрямовані на покращення якості нашого життя.

 

 

Директор  Студентського містечка НУБіП України Сергій Стецюк розповів про особливості життя в гуртожитках університет, при поселенні в гуртожиток слід дотримуватися ряду правил юридичного та санітарного характеру. Він наголосив, що на сьогодні у 3 гуртожитку є ряд кімнат, відремонтованих університетом.

 

 

Завідувач кафедри військової підготовки полковник Анатолій Єсаулов звернувся з привітальним словом до студентів, розповів про можливості наших студентів здобути військову освіту. Кафедра працює з 1926 р. і за цей час підготувала чимало сотень офіцерів запасу.

 

 

Завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк ознайомила першокурсників із потенціалом культурного життя університету. Наголосила на можливостях студентів реалізувати себе у позанавчальний час та в кого є певні навики і здібності продовжити займатися з улюбленою справою.

 

 

Завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко також презентував програму можливостей реалізації студентів першого курсу у спортивних секціях, участі у змаганнях та просто покращити своє здоров’я, самопочуття і настрій.

 

 

Декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлія Коломієць ознайомила студентів з особливостями опанування спеціальностей «Захист і карантин рослин, «Біотехнологія і біоінженерія» та «Екологія і охорона навколишнього середовища», їх ролі у навколишньому середовищі, та сільському господарстві зокрема.

 

 

Про особливості навчання, порядок роботи в університеті, особливості поділу на групи, англомовне навчання, призначення старост і кураторів груп, видачу студентських і залікових книжок, призначення академічної стипендії, особливості наукової та міжнародної діяльності доповіли заступники декана факультету Валерія Бондар, Оксана Сикало,  Петро Дрозд.

 

 

Заступник голови студентської організації факультету Оксана Кишиченко –запросила студентів до активної участі в житті студентської організації факультету та коротко представила її роботу.

 

 

 

Оксана Сикало, заступник декана

 факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook