Створивши команду - досягаємо цілі!

14 вересня 2020 року
Креативно та цікаво розпочалися заняття для студентів 3 курсу спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту.
Так, доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяна Артюх та Людмила Буценко під час семінарських занять з дисципліни  «Управління командною взаємодією» провели «маршмелоу челендж» де майбутні менеджери виступили у ролі командних гравців згідно умов завдання.
 
 Такий підхід дозволив студентам зрозуміти важливість і значення командної роботи, відповідальності кожного члена команди у виконанні тієї ролі, яку він прийняв з метою досягнення спільної мети та ефективної командної взаємодії.
Розділившись на команди, протягом встановленого часу (18 хв.), студенти активно взаємодіяли, кумунікували для досягнення спільної цілі – збудувати найвищу вежу, яка буде стояти непохитно.
 

  Виконавши завдання, студенти активно обговорювали ті враження, які вони отримали від спілкування і взаємодії один з одним. Всі прийшли до спільного висновку, що «один у полі не воїн», командна робота є важливою, потребує суттєвих знань, компетенцій її членів у забезпеченні ефективної роботи та вимагає креативності щодо прийняття рішень.

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook