На оперативній зустрічі Ради з виховної діяльності НУБіП України обговорено важливі питання

8 вересня 2020 року
     Нещодавно було проведено засідання ради з виховної діяльності НУБіП України. Темою обговорення цієї наради стала підготовка до Тренінгу «Школа першокурсника», який пройде з 07 по 17 вересня 2020 року, а також, організація заходу "Посвята в першокурсники".

     Вступне слово дав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він підкреслив на виключну важливість та актуальність цих заходів, та наголосив на тому, що тільки згуртована робота всіх учасників організаційного процесу забезпечить успіх у запланованих заходах.

  

     Директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський доповів по таких питаннях: Особливості проведення Тренінгу «Школи першокурсника 2020», де презентувалась програма в якій зазначались особливості проведення Тренінгу, а також період проведення заходу, час, в які дні відбудеться онлайн зустріч ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка з першокурсниками та їх батьками, а також організація проведення «Школи першокурсника» окремо по ННІ та факультетам.
     Свою доповідь Геннадій Ржевський продовжив зазначенням особливості проведення Робочої зустрічі ректора НУБіП України "Посвята у студенти НУБіП України", яка відбудеться 21 вересня 2020 року. Він звернув увагу на те, що Робоча зустріч буде проведена у 2 етапи та представив графік та сценарій проведення кожного етапу.

  

  

     Начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк презентувала графік проведення спортивних змагань з футболу та волейболу серед студентів 2-4 курсу, які перебувають в даний час на навчанні. Змагання сплановані таким чином, що студенти які проживають у гуртожитках матимуть змогу грати кожного дня, ігри відбуватимуться на новому спортивному майданчику біля 2-го гуртожитка. По результатам змагань, будуть проведені фінальні ігри серед команд лідерів, де і буде визначено переможця.

Марія Берко,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ
ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook