Віншували фундатора найавторитетнішої в Україні наукової аналітичної школи – професора Василя Савчука

7 вересня 2020 року
     Сьогодні на економічному факультеті віншували свого метра – доктора економічних наук, заслуженого працівника освіти України, заслуженого працівника НУБіП, фундатора найавторитетнішої в країні наукової аналітичної школи – професора Василя Савчука, якому виповнилося 80 років.

     До цієї дати на кафедрі статистики та економічного аналізу, де він трудиться, провели урочисте засідання, яке зібрало вельми численну аудиторію – колег з багатьох вишів та наукових установ і учнів Василя Кириловича. А їх у науковій школі ювіляра – 5 докторів і 30 кандидатів наук.
     Говорити про вчителя з великої літери надзвичайно складно, адже до такої людини висуваються високі вимоги. А Ви і належите до таких людей – яскравий приклад зразкового вченого, фахового аналітика і просто людини, вітаючи професора Савчука, підкреслив ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

     Очільник університету вручив ювіляру нагрудний знак «За наукові та освітні досягнення» Міністерства освіти і науки України та фірмовий годинник з символікою НУБіП: мовляв, хай рахує вік принаймні до сотні. Хоча, як жартував Борис Патон, не можна обмежувати Бога в його побажаннях.

     До вітань долучився і весь проректорський пул – Ігор Ібатуллін, Сергій Кваша, Оксана Барановська, Вадим Ткачук, команда завідувачів кафедр економічного факультету на чолі з деканом Анатолієм Дібровою (який підрахував, що ювіляр святкує ще й 50 років праці в колективі економфаку), колеги з факультету аграрного менеджменту, ННІ неперервної освіти і туризму та інші.

  

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook