Консультаційний супровід вступників у Міжкафедральну навчальну лабораторію на базі «Боярського коледжу екології і природних ресурсів» - важливе завдання колективу кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

7 вересня 2020 року

Щоб створити умови для продовження якісного та комфортного навчання випускників коледжів на освітній програмі підготовки бакалаврів з менеджменту, цьогоріч створено та проведено перший набір у Міжкафедральну навчальну лабораторію на базі ВП НУБіП України «Боярського коледжу екології і природних ресурсів». Ця ініціатива ґрунтується на прагненні наблизити освітні послуги, що може надати колектив факультету аграрного менеджменту, до здобувачів. Часто для молодої людини, яка вже здобула певний фах, працевлаштувалась, але прагне продовжити свою освіту і не хоче, при цьому, втрачати зв’язок з рідним коледжем, такий формат навчання є найкращим. Якісне викладання дисциплін науково-педагогічними працівниками кафедр факультету аграрного менеджменту, потужна матеріально-технічна база коледжу та приваблива ціна за контрактом – ось основні переваги такого навчання.

Усвідомлюючи всі ці можливості, колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського потужно включився у роботу для реалізації вказаного проєкту.
Так, восени минулого року було проведено переговори керівництва факультету та кафедри з дирекцією коледжу та підписано необхідні документи.

Далі були неодноразові зустрічі з випускниками коледжу декана факультету Анатолія Остапчука, завідувачки кафедри Надії Резнік та викладачів Сергія Михайлова, Ольги Гогулі, Людмили Буценко.

Коли прийшов час подачі документів та складання іспитів, кафедра також не залишалась осторонь: доценти Новак Олександр та Харченко Ганна супроводжували вступників на всіх етапах цієї складної вступної компанії.

Нарешті вступні іспити позаду, контракти укладено, і весь колектив кафедри та вступники-студенти з нетерпінням чекають зустрічі під час занять, щоб обмінятись корисною інформацією та виправдати очікування один одного.
Колектив кафедри висловлює вдячність за підтримку і допомогу в організації роботи зі вступниками міжкафедральної лабораторії директору ВП "Боярський коледж екології і природніх ресурсів" Сергію Кропивку та завідувачу відділення агроекології та економіки Руслану Якимовському.

Олександр Новак,
доцент кафедри менеджменту імені професора Й.С.Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook