Колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження очолив Віктор Каплун

2 вересня 2020 року

 

2 вересня у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження пройшла конференція трудового колективу, головним питанням якої було погодження нового керівника. В роботі конференції взяв участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Присутнім на зборах також був начальник відділу кадрів університету Микола Михайліченко.

 

У вступному слові ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко зупинився на результатах цьогорічної вступної компанії, перспективі розвитку університету, наголосив на важливості дотримання карантинних заходів та представив кандидата на посаду директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктора Каплуна.

 

У своєму слові В. Каплун подякував керівництву університету за високу довіру і акцентував увагу на нових орієнтирах інституту в контексті завдань, викладених у в рамках Програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України «Голосіївська ініціатива – 2025». Зокрема це   інформатизація освітнього процесу шляхом створення нових навчально-методичних курсів  з мультимедійними і програмно-технічними засобами;  запровадження наскрізного використання спеціалізованих програмних середовищ; ліцензування сучасних освітніх програм  у розрізі трьох спеціальностей, за якими провадиться підготовка в інституті; участь у наукових та інноваційних проєктах, поглиблення міжнародної співпраці. «Але найголовнішим для нас сьогодні є формування нового студентоцентриського  світогляду в усіх учасників освітнього процесу. Від цього залежатиме наш доробок у профорієнтаційній роботі, зростанні кадрового потенціалу кафедр, зв’язках майбутніх випускників з ринком праці» - так завершив промову претендент.

 

Делегати конференції одноголосно підтримали Віктора Каплуна на посаду директора. Враховуючи одностайність учасників конференції, наказ про призначення терміном на п’ять років ректор Станіслав Ніколаєнко підписав безпосередньо в залі зібрання.

 

Позитивним завершенням конференції стало вручення Станіславом Миколайовичем нагрудного знаку «За наукові та освітні досягнення» професору кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Миколі Заблодському та диплому заслуженого працівника НУБіП доценту кафедри теплоенергетики Олені Шелімановій. Вітаємо щиро наших колег!

Олександр Окушко,

голова профспілкової організації ННІ енергетики,

 автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook