ПРОФЕСОР ВАЛЕНТИН КАРПОВСЬКИЙ - ЗАСЛУЖЕНИЙ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ПРАЦІВНИК НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

2 вересня 2020, 10:58
Національний університет біоресурсів і природокористування України

31 серпня 2020 року відбулася конференція трудового колективу факультету ветеринарної медицини. У присутності співробітників факультету ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, професор Станіслав Миколайович Ніколаєнко оприлюднив рішення Вченої ради університету про присвоєння почесного звання Заслуженого науково-педагогічного працівника університету відомому вченому-фізіологу, доктору ветеринарних наук, професору, академіку національної академії наук вищої освіти України, лауреату премії ім. С. З. Гжицького, професору кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Валентину Івановичу КАРПОВСЬКОМУ. В урочистій обстановці очільник університету вручив відповідний диплом.

 

 

 

Вельмишановний Валентине Івановичу! З радістю та повагою вітаємо Вас із заслуженою високою нагородою. Прийміть найкращі слова вдячності та побажань за Вашу сумлінну науково-педагогічну працю, високу відповідальність вченого і педагога. Нехай здійсняться всі Ваші творчі задуми і кожен Ваш день буде осяяний почуттям любові і взаєморозуміння, а добре здоров’я та гарний настрій стануть запорукою успішної праці в ім’я розквіту рідної України, університету, факультету, кафедри і благополуччя Вашої родини.

 

 

Нехай у Ваших думках завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, а в серці – добре і сонячно від людської вдячності! 

 

Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого, завідувач,
професор
Віктор Томчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook