Вступна кампанія 2020. НУБіП перекриває минулорічні показники

25 серпня 2020 року
     Вступна кампанія 2020 – на зламі. Саме цьому й було присвячене засідання приймальної комісії. Але оскільки вступ – це органічно пов’язана складова всього життя університету, то ректор Станіслав Ніколаєнко розпочав засідання з інших аспектів життєдіяльності, зокрема організації знайомства першокурсників з університетом та науково-педагогічним колективом. Цієї ж широкої тематики торкнулися перший проректор Ігор Ібатуллін та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

 

     Відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець доповіла про підсумки подання заяв від вступників ОС бакалавр на основі повної загальної середньої освіти та про результати складання вступного випробування з комплексу фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін на освітньо-професійні програми підготовки фахівців ОС магістр за спеціальностями, на які передбачено складання єдиного вступного випробування. За всіма освітніми ступенями та формами навчання маємо помітно більшу кількість бажаючих навчатися в НУБіП порівняно з минулим роком.

  

     Про підсумки подання заяв від вступників на ОС бакалавр на основі диплома молодшого спеціаліста, допущених до вступних випробувань, доповідали голови відбіркових комісій – декани і директори Зиновій Ружило, Юлія Коломієць, Анатолій Діброва, Петро Лакида, Віктор Каплун.

  

  

     На завершення учений секретар Оксана Барановська представила проект плану діяльності ректорату на вересень. Він за традицією буде розміщений на офіційному сайті університету.

  

  

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook