ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження на святкуванні Дня державного прапора та Дня Незалежності України

23 серпня 2020 року

 

Напередодні святкування головного державного свята – Дня Незалежності в НУБіП України відбулося урочисте зібрання.  Колектив університету зібрався, щоб вшанувати символ своєї державності, до якої український народ йшов довгі роки. Державний прапор – невід’ємний атрибут кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Його еволюція у своєрідний спосіб відображає багатовікові процеси розвитку, становлення та життєдіяльності державних утворень.  

Серед учасників свята в. о. директора Каплун В.В., заступники директора Болбот І.М. та Романенко О.І., професори Козирський В.В., Лисенко В.П., Горобець В. Г., доценти Радько І.П., Дудник А.О., Решетюк В.М. та ін.

Традиційно урочистості відкрив ректор Станіслав Ніколаєнко, який привітав колег зі святами і окреслив найближчі завдання, які стоять перед колективом. Нам є чим пишатись, позитивні зміни в університеті бачимо буквально щодня, роботи ведеться так багато, що відразу охопити всю картину важко, але звісно, є над чим ще працювати.

НУБіП України турбується про патріотичне виховання своїх студентів і за свою уже 122-річну історію багато зробив для країни: понад 150 тисяч його випускників уславили свою alma mater і нашу державу.

Віктор Каплун,

в.о. директора ННІ енергетики,

автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook