Кінотеатр під відкритим зірковим небом об’єднав шанувальників футболу

18 серпня 2020 року
     І з нову нас об’єднало 17 серпня 2020 року стремління до спілкування на відкритому просторі під час перегляду півфінального матчу з футболу між знаними командами Шахтар (Донецьк) і Інтер (Мілан).

     Гостинно, по родинному, нас зустрів голова студентської ради 8 гуртожитку Микола Михайлюк і комендант 8 гуртожитку Олександр Радченко. Вони щиро відгукнулись на ініціативу ректора університету Станіслава Ніколаєнко, проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, директора ННЦ ВР і СР Геннадія Ржевського про проведення онлайн-перегляду матчу на відкритому майданчику між 3 і 8 гуртожитками під нічним зірковим небом. Нам сприяла чудова неперевершена погода і гостинність студентської спільноти, яка щиро відгукнулась на пропозицію щодо сумісного перегляду матчу.

     Сформована стала традиція організації зустрічей під відкритим небом за переглядом чудових фільмів. Море позитивних емоцій отримали всі учасники дійства, хоч і не всі розраховували на такий результат матчу. Всі робили ставки під час очікування матчу, але, завжди перемагає найсильніший. Сподіваємось на майбутні перемоги наших футболістів на європейських і наших рідних українських аренах. До нових зустрічей під чудовим зірковим небом нашої славетної Голосіївської студентської держави!

  

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook