Майбутні магістри-енергетики обирають інноваційну освітньо-наукову програму – Електричні станції, мережі і системи

15 серпня 2020 року

 

Відбулась онлайн нарада формування елітного складу вступників в магістратуру на освітньо-наукову програму спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка на кафедру електропостачання ім. проф. В.М. Синькова. У роботі наради прийняли участь директор інституту, професор Каплун В.В., співробітники кафедри та 11 студентів випускників бакалаврату. 

 

Особлива увага в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження приділяється формуванню контингенту студентів освітньо-наукової програми, так як цей склад майбутніх магістрів не тільки освоюватиме уже відомі інженерні знання, а й буде у командах відомих професорів створювати нові знання.

 

Директор інституту Каплун В.В. дав роз’яснення основних відмінностей освітньо-наукової і освітньо-професійної програм, особливостей навчання в магістратурі, організацію дуальної системи навчання з електроенергетичною компанією ДТЕК, рядом обленерго, напрямів магістерських  робіт та ін.

 

У процесі наради кожен студент висловив свою думку стосовно прийнятого рішення вступу на навчання за освітньо-науковою програмою. Студенти отримали відповіді на питання, що їх турбували.

В цілому, ідея проведення таких нарад із вступниками виправдала себе, так як дає можливість студентам краще зорієнтуватись у своєму виборі подальшого шляху свого розвитку і майбутнього працевлаштування.

 

В.о. завідувача кафедри електропостачання, професор

Козирський Володимир

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook