Звіт про проходження навчально-технологічної практики студентів другого курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

23 липня 2020 року
Корпус №15

          Навчально-технологічна практика для студентів другого курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» є логічним завершенням курсу і застосуванням набутих теоретичних знань на практиці.
          Навчально-технологічна практика проходила згідно Наказу № 744 «С» від 04.06.2020 р. з 8 червня до 18 липня на базі платформи Elearn і з використанням сервісу Discord, в якому була створена група студентів з викладачем. При цьому для зв’язку студентів з керівником кожного дня практики було використано додаток Viber, телефонне спілкування та електронна пошта.
          Метою навчальної практики є систематизація, закріплення та поглиблення знань теоретичного матеріалу з попередніх дисциплін, знайомство з сучасними програмними продуктами, набуття практичних навиків створення програмних додатків та ознайомлення засобами комп’ютерного моделювання.
Щодня о 14:00 студенти і керівник практики спілкувалися дистанційно за допомогою електронної платформи Discord. Процедура звичайна для проведення практики: надаються та обговорюються завдання, надаються рекомендації щодо їх виконання.
          Основна мета роботи студента під час проходження навчально-технологічної практики – познайомитися з методами створення програмних додатків, навчитися будувати 3D-моделі, працювати з ними та підготувати їх для подальшого 3D-друку.
         Навчально-технологічна практика для студентів другого курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» складається з трьох етапів.

          Перший етап практики передбачає засвоєння методів створення програмних додатків, таких, наприклад, як програма для роботи з файлами та каталогами (файловий менеджер).
          Другий етап практики присвячений вивченню засобів комп’ютерного моделювання та створенню 3D-моделей у сучасних програмних додатках.

          Третій етап є логічним продовженням попередніх двох етапів і полягає в створенні програмного додатку для роботи з графічними файлами та підготовки їх до 3D-друку.

           Таким чином, після завершення практики був закріплений теоретичний матеріал та придбане вміння використовувати його для вирішення практичних задач.


Панкратьєв В.О., ст. викладач кафедри компютерних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook