На футбольному майданчику зійшлися у протистоянні команда викладачів і адміністрації НУБіП України із командами іноземних студентів

6 серпня 2020 року
     З нагоди Міжнародного дня молоді 4 серпня 2020 року вперше відбувся турнір з футболу серед іноземних студентів на новому спортивному майданчику біля гуртожитку № 2.

     У турнірі взяли участь студенти з таких країн світу як Алжир, Марокко, Кот-д'Івуар, Камерун, Ганна, Йорданія, Конго. Було створено три футбольні команди іноземних студентів: «Арабіка», «Галактика» та «Мама Африка». У складі команди викладачів та адміністрації під назвою «НУБіП» грали проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський, директор студентського містечка Сергій Стецюк, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко, доцент кафедри механізації тваринництва Віктор Ребенко, старший викладач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Володимир Шапошніков та викладач кафедри фізичного виховання Віталій Мірошниченко. В організації турніру брали активну участь директор Навчально-наукового центру міжнародної діяльності Олександр Лабенко та заступника Володимир Афанасенко.

  

  

  

  

     Команди грали по круговій системі, змагання тривали близько 3 годин і до останньої гри тримали у напрузі шанувальників футболу, що зібрались на спортивному майданчику.

  

  

  

  

     Отже, по результатам ігор 4 місце посіла команда «Арабіка», на третьому місці опинилась команда «Мама Африка», а в запеклому фінальному поєдинку, з мінімальною перевагою, обігравши команду «Галактика» лише по результатам післяматчевих пенальті, перемогу зуміла вибороти команда викладачів та адміністрації «НУБіП».

  

     Команди-учасники іноземних студентів були нагороджені грамотами.

     Змагання виявились азартними та емоційними, і ми впевнені, що це тільки початок, надалі плануються регулярні зустрічі у такому форматі. Іноземні студенти висловили вдячність організаторам за турнір, і з нетерпінням чекають нових зустрічей на спортивному майданчику. А поки, пообіцяли щодня тренуватись, щоб наступного разу обов’язково перемогти досвідчених викладачів та адміністрацію.

Анна Хижняк,
начальниця відділу виховної роботи
та студентських справ
ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook