ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СТАРШОГО ЛАБОРАНТА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО ІРИНУ ЛИТВИНЕНКО

5 серпня 2020 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. М. Ф. ГУЛОГО ЩИРО ВІТАЄ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СТАРШОГО ЛАБОРАНТА
ІРИНУ МИКОЛАЇВНУ ЛИТВИНЕНКО!

 

ШАНОВНА ІРИНО МИКОЛАЇВНО!
 

Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого дня народження та нашу щиру подяку за Вашу працю на благо кафедри. Ми високо цінуємо Вас як одного із найдосвідченіших і найшанованіших наших співробіт­ників. Ваш авторитет у колективі базується на чіткій виваженості, великому досвіді, уміннях.
Цього святкового дня бажаємо здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення у всіх починаннях. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі та близькі люди. Зичимо, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили радість і задоволення.
Хай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаємо бути щасливою, радіти життю, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти й, головне, любити та бути коханою.
Щиросердно бажаємо Вам успішної трудової діяльності, цілеспрямованості у всіх починаннях, високих показників і прогресивних здобутків. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта і любов, а у справах – мудрість.



Шановна Ірино Миколаївно! Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, а в майбутньому на Вас чекає безліч сповнених корисними справами і земними радощами років.

 

Від імені колективу завідувач кафедри, професор
Віктор Томчук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook