Водні біоресурси та аквакультура – спеціальність про яку мріє Остап Остапчук із Житомирщини

8 серпня 2020 року
     Випускник Врублівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Романівського району Житомирської області Остапчук Остап Володимирович мріє вступити на факультет тваринництва та водних біоресурсів.

  • Остапе, Ви вирішили навчатись у НУБіП України, чому? Коли прийняли таке рішення?

     – Цей університет мені добре відомий. На 2 курсі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» навчається мій брат. Ще з 10-го класу я почав готуватися до ЗНО і найбільшу увагу приділяв біології, успішно закінчив дистанційні курси та приймав участь у Всеукраїнській олімпіаді НУБіП України з цього предмету. Коли до нашої школи приїхали викладачі з НУБіП, я остаточно прийняв рішення віддати перевагу саме цьому університету.

  • Скажіть кілька слів про себе, чим цікавитеся та який факультет плануєте обрати?

     – Найбільше люблю футбол та рибалку. Як жартує моя мама: «Усе для нероб». Проте, якщо у футболі можливо і не стану світовою зіркою, але друге моє захоплення могло б трансформуватись у майбутню професію. Мені завжди подобалось ставове рибництво та виробництво цього виду продукції та якби вдалось поєднати таке захоплення для душі із професією я, мабуть, став би найщасливішою людиною.

  • Ви сказали, що у нашому університеті навчається Ваш старший брат. Що він, як майже вже фахівець, говорить про ваше захоплення та омріяну спеціальність?

     – Він як старший брат не багатослівний, але звичайно мене у цьому підтримав та стверджує, що спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» завжди дасть змогу заробити на «хліб» та прогодувати свою сім’ю.

  • Чого чекаєте від майбутнього місця навчання?

     – Хочу отримати знання, з якими можна буде себе реалізувати в Україні, а можливо і за її межами.

  • Які плани на найближче майбутнє?

     – Планів багато, чесно говорячи, зараз думаю лише про вступ, успішне проходження конкурсу. Хочеться вступити на омріяну спеціальність та на «бюджет».

  • Бажаю успіхів, Остапе Володимировичу! Бажаю вступити на ту спеціальність про яку мрієте і взагалі, успіхів на старті Вашого «дорослого життя».

     – Дякую!


Розмову вів завідувач кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного
Михайло Сичов

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook