Валентина Червоніжко з Житомирщини: обираю НУБіП і професію, що дарує красу!

7 серпня 2020 року

     

     Привіт! Мене звати Валентина Червоніжко. Я народилась в місті Малин Житомирської області. Навчалася в Малинському лісотехнічному коледжі за спеціальністю "Садово-паркове господарство".

     Працювала в КП УЗН Шевченківського району м. Києва озеленювачем в оранжереї.

 

 

 

  • Валентино, звідки знаєте про можливість продовжувати навчання за спеціальністю «Садово-паркове господарство» в НУБіП України?

     – Під час навчання в коледжі цікавилася можливістю підвищення професійного рівня і під час зустрічей з викладачами НУБіП України дізналась про день відкритих дверей в університеті, під час якого можна побачитися навіть з ректором і ознайомитися з можливостями навчання. Саме побачене в день відкритих дверей і переконало мене вступати до НУБіП України.

  • А які маєте захоплення?

     – Люблю малювати та доглядати за рослинами. Під час навчання в коледжі я захопилася красою оранжерей та зимових садів. Саме вони надихають мене вивчати флору не лише України, але й інших країн.

  • Які знакові місця Києва, України маєте бажання відвідати під час навчання?

     – У Києві обов’язково хотіла б ознайомитись з колекційним фондом всіх трьох ботанічних садів та їх оранжерей, відвідати виставку квітів на «Співочому полі» та прогулятись алеями парків на Дніпровських схилах. Також планую відвідати професійні виставки та театри. В Україні мрію побачити найбільш відомі історичні садово-паркові об’єкти, такі, як «Софіївка», «Тростянець», «Качанівка».

  • Які мрії здійсняться у разі вступу до НУБіП?

     – Мені додає бажання навчатися далі те, що я зможу допомагати людям у створенні прекрасних рослинних композицій та догляді за рослинами. Вважаю, що найкращі посмішки на обличчі людей від споглядання рослин і їх квітів. Для отримання ще більше сучасних знань я вирішила навчатись в НУБіП, адже впевнена у високій якості знань, які тут надають!

  • Бажаємо успіхів під час вступної кампанії та здійснення мрій та задумів!


Розмову вела Ірина Сидоренко,
доцент кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook