КРАЩІ ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖІВ ПЛАНУЮТЬ ОБИРАЮТЬ ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ

28 липня 2020 року

 

 
Здобувши ступінь вищої освіти «Молодший спеціаліст» випускники Маслівського аграрного фахового коледжу ім. П.Х Гаркавогообирають для подальшого продовження навчання Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет конструювання та дизайну.
І це не випадково!!!
Адже, Андрій Тарасенко, Антон Кобець та Владислав Венгловськийзнають про НУБіП України вже давно, і вони послідовні у своєму виборі.

 

C:\Users\Андрій\Desktop\Фото студентів Маслівського коледжу.jpg

 

Про НУБіП Україниіфакультет конструювання та дизайнудізнались від друзів, випускників Маслівського аграрного фахового коледжуім. П.Х Гаркавогопопередніх років, які вже навчаються в університеті. Більш детально ознайомились факультетом конструювання та дизайну, кафедрами, лабораторіями, матеріально-технічною базою в листопаді 2019 року, коли відвідали університет на День відкритих дверей. Весною вже 2020 року вирішили випробувати свої знання з математики і прийняли участь в Всеукраїнській ОлімпіадіНУБіП України, отрималиСертифікати учасників ІІ етапу.

 

C:\Users\Андрій\Desktop\Сертифікат Венгловський.jpgC:\Users\Андрій\Desktop\Сертифікат Тарасенко .jpg
 

 

Андрій Тарасенко, Антон Кобець та Владислав Венгловський обирають спеціальність «Галузеве машинобудування», спеціалізація «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва». 
Хлопці розповіли дещо про себе.
Андрій Тарасенко, випускник Маслівського аграрного фахового коледжу ім. П.Х Гаркавого, отримав диплом з відзнакою. Проживає в селі Карапиші, Миронівського району Київської області. Улюблений вид спорту – волейбол. Цікавиться фотографією, основна тематика – «Мальовничі місця Київщини». Має досвід роботи механіка з технічного обслуговування автомобілів та сільськогосподарської техніки. В НУБіП Українипланує отримати знання і вміння, що дозволять стати інженером-конструктором.
 

C:\Users\Андрій\Desktop\Тарасенко Андрій_com.miui.gallery.jpg

Антон Кобець, випускник Маслівського аграрного фахового коледжу ім. П.Х Гаркавого, отримав диплом з відзнакою. Проживає у місті Миронівка Київської області. Улюблений вид спорту – важка атлетика. Цікавиться сільськогосподарською технікою, програмуванням та інформаційними технологіями. В НУБіП Українипланує поглибити знання і вміння, що дозволять стати інженером-конструктором.
 
     C:\Users\Андрій\Desktop\Кобець Антон.JPG
Владислав Венгловський, випускник Маслівського аграрного фахового коледжу ім. П.Х Гаркавого. Проживає в селі Світанок Переяслав-Хмельницького району Київської області. Займається волейболом і футболом. Улюблене заняття – обслуговування автомобілів та мотоциклів. Мріє стати інженером-механіком з технічного сервісу.

 

C:\Users\Андрій\Desktop\Венгловський Владислав.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Венгловський Владислав 2.jpg
Відбулась зустріч зі співробітниками деканату факультету конструювання та дизайну, екскурсія до лабораторій кафедри надійності техніки. Хлопці отримали консультації щодо підготовки до вступного випробування. Чекаємо в приймальній комісії.

 

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності,
Зіновій Ружило,
декан факультету КД

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook