Випускниця київської школи Єлизавета Шупеня: «Мрію стати електроенергетиком»

3 серпня 2020 року
     Учениця випускного класу школи №151 м. Києва Єлизавета Шупеня успішно склала ЗНО, завершила підготовчі курси в університеті, взяла участь у предметній олімпіаді і нині на фінішній прямій вступу до ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Серед перших пріоритетів – електроенергетика і теплоенергетика.
     У старших класах Єлизавета завжди мала активну громадянську позицію, обиралась президентом школи №151.

  • Єлизавето, декілька запитань до тебе. Як пройшли перші кроки навчання на підготовчому відділенні в університеті?

     – Я хочу сказати, що курси мені дуже сподобались і стали дуже в пригоді при підготовці до складання ЗНО. Співробітники університету, викладачі математики, української мови і літератури та англійської мови справжні професіонали з великим досвідом. Це зразу налаштувало на плідну роботу і щоразу додавало мотивації скористатись таким унікальним шансом здобути необхідні знання. Практично всі заняття на курсах проходили захопливо, легко та зрозуміло! На мою думку, підготовчі курси НУБіПу – це чудова нагода для абітурієнтів, адже вступників готують найкращі професіонали!»

  • А як сформувалась твоя думка щодо обрання саме НУБіП України для продовження навчання на енергетичних спеціальностях в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження?

     – Перш за все, це мої особисті вподобання. Дуже важливою була думка мами стосовно університету, який займає лідируючі позиції в рейтингах університетів. Цікаво відбувались дні відкритих дверей, співбесіди у лабораторіях інституту. Університет знаходиться в дуже мальовничій частині Києва – Голосієво. Приваблюють також програми подвійних дипломів з іноземними вишами і можливість одночасно отримати диплом європейського зразка. Дуже важливою для мене стала інформація, що деякі дисципліни будуть викладатися англійською мовою.

  

  • Єлизавето, бажаємо тобі успіхів на вступі 2020 р. Переконані, твоя мрія здійсниться!

Розмову провів завідувач кафедри
електропостачання ім. проф. В.М. Синькова,
професор Козирський В.В.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook