Оперативний штаб: готовність до нового навчального року всіх структурних підрозділів

27 липня 2020 року
    27 липня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання Оперативного штабу, присвячене санітарно-епідеміологічній ситуації, вступній кампанії та підготовці до нового навчального року.

 

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про успішне проходження акредитації окремих освітніх програм ННІ лісового і садово-паркового господарства, Бережанським агротехнічним коледжем та Рівненським коледжем НУБіП. Наразі очікуємо від міністерства освіти і науки розподілених обсягів державного замовлення. Минулого тижні були проведені нарада з виховної роботи та комісія з поселення. До 1 серпня дирекції та деканати повинні підготувати накази на призначення стипендій. Оскільки протягом останнього часу спостерігається певне погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації в країні, триває підготовка до організації змішаного навчального процесу в наступному семестрі. Перебудови потребує організація практик в навчально-дослідних господарств.  

    Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про рішення уряду щодо подовження карантину до 31 серпня та відповідний наказ ректора. Службами ведеться підготовка до серпневого засідання вченої ради університету.

    Відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець доповіла про реєстрацію заяв від шести вступників до університету, які мають певні пільги, та нагадала основні дати вступної кампанії. Ректор проінформував про розмову з тимчасово виконуючим обов’язки міністра освіти і науки щодо термінів проведення повторної сесії складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступників до магістратури – вони будуть перенесені на раніші дати, про що повідомимо додатково.

    Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про посилення санітарно-епідеміологічних заходів в гуртожитку, дезінсекцію та дератизацію, яка проходить за графіком, готовність 151 кімнати для поселення першокурсників.

    Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко проінформував про набір на навчання студентів – громадян інших країн, перспективи відкриття в НУБіП інституту Конфуція.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи, які ні на мить не припиняються, в гуртожитках № 6, 10, 11, навчальному корпусі №1. Тривають роботи в ботанічному саду, асфальтування території.

    Перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на атестації наукової діяльності університету, акредитації освітньо-наукових програм, підготовці 59 наукових проектів для участі в конкурсі на державне фінансування, зборі врожаю в навчально-дослідних господарствах.

    Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати готовність до нового навчального року всіх структурних та відокремлених підрозділів, переглянути відповідно до санітарно-епідеміологічних умов організацію навчального процесу, розглянути кадрову ситуацію на кафедрах, підготувати нараду про роль і місце навчально-дослідних господарств в практичному навчанні студентів, розробити проект положення про коворкінг-центр. Валерію Іщенку, Сергію Стецюку – перевірити стан готовності матеріально-технічної бази і гуртожитків до нового навчального року, забезпечити запас води на випадок нештатних ситуацій, постійно контролювати санітарно-епідеміологічний стан.

    Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook