Науково-практичний семінар за міжнародною участю “Державне регулювання системи управління якістю і безпечністю харчових продукції та сільськогосподарської сировини”.

22 березня 2013 року

Усаченко Лариса Михайлівна, доктор наук з державного управління професор, завідувач кафедри державного управління НУБіП України Усаченко у своєму виступі детально охарактеризувала правове забезпечення якості та безпеки сільськогосподарської продукції.

Руденко Ольга Мстиславівна, доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри державного управління НУБіП України розкрила питання державного регулювання відносин щодо забезпечення якості та безпеки сільськогосподарської продукції.

Червякова Ольга Володимирівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри державного управління НУБіП України зупиналася на питаннях прав та обов'язків виробників і продавців щодо забезпечення якості та безпеки сільськогосподарської продукції.

Тетяна Вархолова, кандидат технічних наук, професор, директор освітнього навчально-консультаційного центру Центральноєвропейського університету у м. Кошице поділилася досвідом забезпеченням якості та безпеки сільськогосподарської продукції у Словаччині, охарактеризувала нормативно-правову базу у цій сфері. А також розкрила методологічні підходи до здійснення навчального процесу за спеціальностями відповідного напряму.

У підсумковому круглому столі учасники семінару розглянули як позитивний приклад систему контролю безпеки харчових продуктів у Польщі, яка є членом СОТ і ЄС з метою визначення напрямів та механізмів запозичення кращих практик для вітчизняної системи якості безпеки.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook