Оперативний штаб: вступна кампанія і підготовка до нового навчального року

20 липня 2020 року

20 липня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання Оперативного штабу. Окрім санітарно-епідеміологічної ситуації розглядалися питання організації вступної кампанії, ремонтних робіт в контексті підготовки до нового навчального року, перебіг польових робіт в навчально-дослідних господарствах тощо.

Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про затвердження обсягів державного замовлення на підготовку фахівців на наступний навчальний рік, очікуємо розподілу між закладами вищої освіти. Аналіз результатів участі випускників бакалаврату у здачі єдиного вступного іспиту з іноземної мови свідчить про необхідність посилення мовної підготовки, відповідні пропозиції будуть розглянуті на найближчому засіданні ректорату. Також проректор проінформував про нараду з завідуючими гуртожитками, де основними питаннями були підготовка до нового навчального року, ремонтні роботи, варіанти розселення тощо. У відокремлених підрозділах – у розпалі приймання вступних іспитів.
 
Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на підготовці матеріалів до серпневого засідання вченої ради. 
 
Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про готовність 128 кімнат для поселення студентів нового набору, оголошений тендер на додаткову закупівлю меблів для гуртожитків, виданий наказ про розподіл місць між факультетами та ННІ. 
 
Головний інженер Олег Самсонюк проінформував про роботи з асфальтування і бетонування, які пройдуть цього тижня територією університету. Також запланована нарада керівників господарських служб за участю ректора, де головним питанням розглядатиметься підготовка інфраструктури до нового навчального року.
 
Начальник відділу організації практичного навчання та роботі з навчально-дослідними господарствами Василь Туринський доповів про перебіг жнив. На сьогодні зібрано пшениці на 35% посівних площ, врожайність в середньому складає 45 центнерів з гектара. До кінця тижня збирання хліба планують завершити.
 
Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про набір іноземців на навчання, удосконалення системи мотивації науково-педагогічних працівників, які викладають англійською мовою.
 
Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати організаційну підготовку до вступної кампанії, проаналізувати перебіг вступу у відокремлених підрозділах. Вадиму Ткачуку, Василю Туринському – з виїздом на місце розглянути економічну складову діяльності навчально-дослідних господарств. Олегу Самсонюку – забезпечити господарський аспект діяльності приймальної комісії, поліпшити якість зв’язку в навчальному корпусі №1. 
 
Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook