Студенти кафедри військової підготовки прийняли присягу на вірність Українському народові

19 липня 2020 року
    18 липня 2020 року на базі кафедри військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України більше 200 громадян України які протягом двох років навчалися на військовій кафедрі НУБіП урочисто склали присягу на вірність українському народові.

    Урочиста подія відбулася після повернення з 169-го навчального центру «Десна» (смт Десна Чернігівської області) де випускники кафедри опановували практичну складову в умовах, наближених до реалій бою: навчальні стрільби зі стрілецької зброї, водіння бронетанкової та колісної техніки, тактика дій механізованих, танкових, ремонтних і автомобільних підрозділів, рішення тактичних та ситуаційних завдань.

    І ось настав час, коли змужнілі випускники в однострою навчального збору на стройовому плацу кафедри складали військову присягу. Лунало "……присягаю ніколи не зрадити українському народові!"

    Відчутні зміни в хлопцях та дівчатах, які стояли у строю у військовій формі, після проходження навчання на кафедрі відмітив і проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Вони стали більш мужніми, впевненішими, готовими до виконання різних завдань, справжніми захисниками своїх сімей та країни.

    Поруч з хлопцями збори проходили і дівчата, які практично ні в чому не поступалися сильній статі, а в деяких моментах були й кращими і виступали модераторами дій у складних умовах.

    Колектив кафедри військової підготовки НУБіП бажає випускникам мирного неба, щастя і добробуту.

Анатолій Есаулов,
завідувач кафедри військової підготовки

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook