Анжеліка Кошева: про бакалаврат факультету аграрного менеджменту та продовження навчання у магістратурі

19 липня 2020 року
    Цьогоріч Анжеліка Кошева закінчила бакалаврат факультету аграрного менеджменту: отримала диплом з відзнакою за спеціальністю «Менеджмент». І перед нею, як і перед багатьма її колегами, постало питання: а що ж далі? Для себе його дівчина вирішила швидко і однозначно – магістратура рідного факультету за спеціалізацією «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

- Не хочеться розлучатися з рідним факультетом?
- Більше того, чомусь впевнена, що розлучусь з ним нескоро. Тут я удосконалила свої навички самоменеджменту (дуже корисна річ в житті кожної людини), комунікації та навчилася терпінню (адже часом для досягнення результату в навчанні доводиться добряче попрацювати). Всі ці позитивні зміни спричинили зовнішні обставинами та оточення. Взагалі факультет подобається особливо спілкуванням з окремими особистостями, але порівняти його з іншими не можу: оскільки наразі маю тільки один подібний досвід.

Можливо, організувати навчальний процес та роботу поза ним можна і логічніше та цікавіше, адже досконалості меж немає. Але те, що декан у нас найкращий – це факт. Тут, переконана, можна і без порівнянь обійтись. Коли факультетом керує особистість, яка завжди прогресує, шукає, залучає та зацікавлює, радо приймає навіть не завжди логічні ідеї, підтримує та мотивує – це найцінніше!

- Які найяскравіші враження від чотирьох років бакалаврату?
- Тут все однозначно: «Голосіївська весна»! Захід, який щороку об’єднує дуже різних людей, дозволяє відкриватись, розвиватись та наповнюватись. Хоча, мабуть, і конкурс «Краса НУБіП» теж заслуговує на згадку: це був цікавий досвід. Взагалі, дуже ціную багатовікові традиції нашого університету, до яких мала можливість неодноразово доторкнутись.

Ще однією важливою подією для мене була поїздка до японського вишу – Tokyo University of Agriculture на міжнародний саміт. Це був дуже відповідальний та надзвичайно пізнавальний період для мене. Щаслива, що свого часу обрала виш, який надає своїм студентам такі можливості.

- Чого очікуєш від магістратури?
- Іншого навчання – більш потужного та прогресивного. Адже магістратура – це нова сходинка, і вимоги тут вищі: і до студентів, і до викладачів.

 Розмовляла Ірина Білоус 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook