Студентське містечко: на порядку денному – підготовка до зустрічі зі студентами в новому 2020-2021 навчальному році

17 липня 2020 року
    17 липня 2020 року на нараду за участі представників дирекції студентського містечка та завідувачів гуртожитків, яка за традицією відбувається кожного тижня, завітав проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша.

    Як зазвичай, на нараді обговорюються повсякденні питання функціонування гуртожитків студентського містечка та проблеми, що виникають в ході проведення робіт по покращенню побутових умов проживання мешканців. В літній період такі роботи – звична справа, адже щорічно, саме в цей час проводяться профілактичні заходи спрямовані на підтримку експлуатаційних якостей будівель гуртожитків та попередження їх передчасного зносу, відбуваються поточні та капітальні ремонтні роботи по заміні, відновленню та модернізації конструкцій будівель. А також, важливе місце мають роботи по поліпшенню благоустрою території гуртожитків студентського містечка.

    Сьогодні, на нараді, обговорювалися питання щодо існуючих варіантів поселення студентів на 2020-2021 навчальний рік. Сергій Кваша наголосив, що у зв’язку з поширення пандемії та ситуацією, що склалася у світі необхідно врахувати всі можливі варіанти подальшого розвитку подій та бути готовими до будь-яких складнощів. Також, акцентував увагу присутніх на здійсненні систематичного контролю за проживанням студентів в гуртожитках під час загальнонаціонального карантину та проведенні температурного скринінгу - вимірювання температури тіла безконтактним термометром, що є в наявності в усіх гуртожитках, усім мешканцям без винятку та доповідати у разі виявлення ознак захворювання.

    Наступним важливим пунктом порядку денного є проведення ремонтних робіт у кімнатах, виділених для поселення студентів нового набору. За останні 5 років, в університеті вже сформувався тренд, що протягом літа, поступово проводиться капітальний ремонт кімнат для поселення 1 курсу. Цього року також, попри всі несприятливі умови, план по підготовці кімнат буде виконано, - зазначив директор студентського містечка, Сергій Стецюк. До того ж, у гуртожитках проводяться ремонтні робити у місцях загального користування, коридорних приміщеннях, облаштовуються спортивні майданчики та облаштовується прилегла територія.

    На якому етапі проведення ремонтних робіт сьогодні та про виконання доручень ректора після комплексного огляду гуртожитків– повідомили кожен із завідувачів. Робота невпинно триває, багато завдань та планів. Але результат не змушує на себе довго чекати. Багато робіт уже на етапі завершення. Гуртожитки студентського містечка НУБіП України гідно зустрінуть студентів в новому 2020-2021 навчальному році.

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook